Fekete Tamás

Fekete Tamás

Szeretnél új lendületet vinni az edzésedbe és hatékonyabban elérni a fitnesz céljaidat?
Akár most kezded el az edzést, akár már jártas vagy a terem világában, együtt megtaláljuk a legmegfelelőbb megközelítést az általad kitűzött célok eléréséhez. Nagy hangsúlyt fektetek az alap gyakorlatok elsajátítására, és az ízületek előkészítésére így mindenki biztonságban és hatékonyan dolgozhat velem.
Legyen szó erőfejlesztésről, súlycsökkentésről, izomtömeg növelésről, vagy általános egészségügyi célokról, személyre szabott edzéstervet és táplálkozási tanácsokat kínálok, hogy minden egyes edzésből a legtöbbet hozd ki.
Nem csak egy edző vagyok, hanem egy támogató és motiváló partner, aki melletted áll az egész úton. Hagyd, hogy segítsek neked elérni a legjobb formádat, és együtt dolgozzunk az álmaidért!
Fitness instruktor, személyi edző, funkcionális és erőnléti edző, táplálkozás tanácsadó végzettségekkel rendelkezem. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen sportszervező szakon tanulok.
Ha szeretnél többet megtudni a szolgáltatásaimról, vagy egy személyes konzultációra időpontot egyeztetni, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot.

Komáromi Anna

Komáromi Anna

Kiskorom óta életem része a mozgás, a futás után a kondi terem és a fitness világa fogott meg. Hamar eldöntöttem, hogy segíteni szeretnék az embereknek a mozgás által és edző leszek. Gimnázium után edzői képzésre mentem, mai napig folyamatosan fejlesztem magam.

Ha életmódváltáson gondolkozol, keress meg, és segítek elindítani a fejlődésed útján, kilépni a komfortzónádból! Nemtől és kortól függetlenül mindenkit sok szeretettel és tisztelettel várok! Hiszek a fokozatosság elvében, mindig az edzettségi szintednek és céljaidnak megfelelően tudsz mellettem edzeni és fejlődni. Legyen célod fogyás, izomépítés hajlékonyság fejlesztés, tartásjavítás, nálam jó helyen jársz. Gyerekekkel és idősebbekkel is foglalkozom, illetve friss anyukáknak is tudok segítséget nyújtani vissza- vagy belerázódni az edzés világába! A mozgás mellett a táplálkozásban is tudok segíteni, hogy még hatékonyabb és gyorsabb fejlődésben legyen részed!

Végzettségeim:
Személyi edző, Fitness-wellness instruktor, Gymstick instruktor, Power Plate instruktor, Erőnléti edző, Funkcionális edző, Szétnyílt hasizom regeneráló edző, Táplálkozás tanácsadó.

Mészáros Patrik

Mészáros Patrik

12 éve életem része az edzőtermi edzés és 8 éve tevékenykedem edzőként. Célom hogy minél több embernek segítsek magabiztos és stabil mentális állapotot elérni és a számára ideális életet élni.
Mindezt az egészséges életmód és edzés segítségével, új szokások kialakításával, úgy hogy az adott illetőnek ne kényszer hanem egy élvezetes tevékenység legyen amit szívesen csinál. Amit mindenekelőtt szem előtt fogunk tartani:

- egészséged megőrzése/helyre állítása

- test tartásod javítása

- ideális testsúly kialakítása

- izom arányainak kidolgozása

Ha szimpatikusak voltak az itt olvasottak és szeretnéd hogy én kísérjem a fejlődésed az alábbi edzéstípusokra tudsz hozzám jelentkezni:

- személyi/páros edzés

- funkcionális edzés

- csoportos edzés

marton eni

marton eni

Feladatom a kitűzött céljaid mellett a mozgásod korrekciója, tartásod javítása, a természetes- és állatmozgások beépítése a funkcionális és sajáttestsúlyos edzésekbe, fejlesztve az erőnléted és az állóképességed is.

Munkám során fontosnak tartom az alapok elsajátítását, így megtanítom Neked a különböző mobilizációs technikákat, SMR henger használatát is.
Preventív szemléletű edző vagyok, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal, mely évek során folyamatosan építettem a tudásom, különböző szakmai képzéseken.

Kiegészítő manuális terápiákat alkalmazva, (Flossing, vagy Kinesio tape) szöveti rehabilitációt végzek, a mozgás hiányból, az egyoldalú (sport) terhelésekből, az életmódból, sérülésekből fakadó mozgásszervi panaszaid enyhítésére.

tar Eszter

tar Eszter

Versenyzőkkel ès hobbi sportolòkkal is egyarànt foglalkozom. A WABBA Hungary Testépítő és Fitness Szövetség Sportolói Bizottsàg Elnöke vagyok, valamint nemzetközi bíró. A versenyfelkèszítès mellett színpadi mozgàs oktatàssal is foglalkozom, a Lantos Johnny Póz Stúdió pózoktatója vagyok. Szakterületem a női hormonrendszer egèszsègènek megóvàsa ès tàmogatàsa.

Holisztikus szemlèlettel foglalkozom vendègeimmel, a testi-ès mentàlis egèszsègfejlesztèsre nagy hangsúlyt fektetek munkàm soràn.

Székely ivett

Székely ivett

Nálam a sport szenvedély és életstílus, ami nélkül már létezni sem tudnék és nem is szeretnék.
Korábban versenyszerűen kézilabdáztam és táncoltam, melyet már közel 7 éve felváltott a konditermi edzést. 
Érettségi után elvégeztem egy Fitness-Wellness Insturkoriképzést, mivel mindig is tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni.
Mostanra egyértelművé vált, hogy ezt a sporton keresztül tudom megvalósítani, kiegészítve az egészségtudatos életmód fenntartásával. Megálmodtam, hogy az edzéseket manuális terápiákkal szeretném összekapcsolni, hogy minél több embernek segíteni tudjak szebbé, gördülékenyebbé és egészségesebbé téve mindennapjait.
 
Nagy vágyam volt kipróbálni magam és színpadra állni bikini fitness versenyzőként, melyet tavaly sikeresen teljesítettem is. 
Fontosnak tartom, hogy eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat folyamatosan fejlesszem és vendégeim megfelelő segítséget és támaszt kapjanak. 

Végzettségeim: 
- Fitness wellnes instruktor
- Posztnatál tréner
- FDM1
- Köpöly
- Kinesiology Tape
- Svédmasszőr
- Életmód és táplálkozás tanácsadó

+36 20 315 0065

kántor kristóf

kántor kristóf

Sporttagozatos lévén a mozgás stabil pontja volt az életemnek, már általános iskolás éveimtől kezdve.

Míg az iskolában több csapatsportban is kipróbáltam magam, sikereket végül az egyéni küzdősportban elért pályafutásom hozott.

2010-ben, 14 évesen kezdtem a Győrfy Gym színeiben thaiboxolni, majd a Magyar Sambo Szakszövetséget képviselhettem a versenyeken, a kickbox megannyi szabályrendszerében.

Küzdősportban elért sikereim repertoárját számos országos- , regionális, és magán szervezésű verseny kupájának begyűjtése színesíti.

Versenyzői pályafutásomnak végül egy sérülés vetett véget, így vette át a teret a fitness az életemben.

Külföldre költözésem alkalmával kezdhettem el végül a sport iránt érzett szeretetemet, és meglévő tudásomat tanulmányaimmal bővíteni.

Szüleim pedagógusi vonalán elindulva, nem is volt kérdés, hogy én is a magam nemében oktató legyek.

Az állandó fejlődést és folyamatosságot nagyon fontosnak tartom mind a mentális mind a fizikális egészségünk megőrzése érdekében.

Tanulmányaimat a későbbiekben sportpszichológia szakon szeretném folytatni, és a sport mentális előnyeivel, és az élsport megpróbáltatásaival foglalkozni.

Célom, hogy személyre szabott edzéstervekkel és étrendekkel segítsek azoknak, akik egészségesebben szeretnének élni, változtatnának jelenlegi életmódjukon vagy szokásaikon, esetleges versenyfelkészülésüket segítsem.